SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çantayı bıraktı, kurtuldu

Çantayı bıraktı, kurtuldu

|




İstanbul Bayrampaşa’da dün akşam iki kapkaç yapan saldırganlar, polisi atlatıp kısa süre sonra Fatih’te ortaya çıktı. Bu kez hedef Didem Gürgem’di (29). The Marmara Otel’de Grup Satış Müdürü Gürgem, sessizce yaklaşanları fark ettiğinde çok geçti.

Çoğu kurbanın aksine direnmeyip çantasını bırakan Gürgem, saldırganlar uzaklaşır uzaklaşmaz ‘155 Polis İmdat’ı aradı. Gürgem’in ihbarı üzerine çalıntı bir otomobilin peşine düşen polis, zanlı Murat Eder’i Küçükköy’de yakaladı. Gürgem, "Çantamda 40 milyon lira ile özel eşyalarım vardı. Canımı kurtardığım için mutluyum" dedi.























© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.