SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Casio G-Shock kamuflaj serisi

Casio G-shock koleksiyonunun yeni üyeleri GD-X6900CM ve GD-120CM. Darbeye dayanıklılığın yanı sıra, orman kamuflaj desenleri ile özellikle günümüz sokak modasıyla mükemmel bir uyum sağlıyor

|

Kamuflaj motifleri ile bezenmiş koleksiyon gücü yansıtırken darbeye dayanıklılık fonksiyonu ile birlikte sağlamlığı simgeliyor.Her 2 model de de son derece sıradışı, şık ve iddialı.

İlgili modeler Amerika Birleşik Devletleri Bakanlığı tarafından belirlenen savunma standartlarına uygunluğu test edilerek onaylanmıştır.

Özel kamuflaj desenli ambalajında satışa sunulan bu modeller modayı takip edenlerin aynı zamanda fonksiyonellikten vazgeçemeyenlerin seçimi olacak.

Bu modeller, G-SHOCK konseptinin çıkış noktası olan darbelere dayanıklılık özelliğinin yanı sıra kronometre, alarm, tam otomatik takvim ve 200 Metre su geçirmezlik özellikleriyle de dikkati çekiyor.

Şık, özgün, dinamik bu modeller tüm seçkin CASIO SAAT satış noktalarında meraklılarını bekliyor!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.