SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çocuklarınız için unutulmaz bir doğum günü hediyesi

MyGym Akatlar; kendi tesislerinde hazırladıkları özel organizasyonlarının yanı sıra evinize kadar hizmet veren ‘mobil’ hizmet seçeneğiyle bütün yükünüzü üzerinizden alıyor.

|

Doğum günleri tüm yaş grupları için kutlaması ve geride bırakıldığında güzel hatırlanmak istenen en özel gündür. Ebeveynler çocukları ve arkadaşlarının en keyifli şekilde eğlenmesini ve güzel bir gün geçirmesini isterler. MyGym Akatlar bu noktada tüm yükü ebeveynlerden alarak hem eğlenceli hem de faydalı bir şekilde uzman kadrosuyla birlikte hazırladığı organizasyonları evinize kadar getiriyor.

MyGym Akatlar’da farklı yaş aralıklarına uygun; konsept organizasyonlar, spor dersleri, oyun grupları, özel etkinlik atölyeleri ve farklı programlar mevcut. 7 aylık bebeklerden 10 yaşa kadar uzman eğitmenler eşliğinde spor eğitimi dersleri verilmektedir. Duyusal ve sanat etkinlikleriyle verimli oyun grupları düzenlenmektedir. Çocukların eğlenirken öğrenmeleri için mutfak, sanat, ahşap, tekstil, taş boyama vb. atölyeler kurulmaktadır.

 

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.