SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Çok hareketli bir gündeyiz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün işlerimizin destekleneceği fırsatlar olduğu gibi bazı tartışma ya da huzursuzluk yaratan koşullar da olabilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün işlerimizin destekleneceği fırsatlar olduğu gibi bazı tartışma ya da huzursuzluk yaratan koşullar da olabilir. Sosyal alanda, arkadaşlıklarda ve güzel şeylere yakın durma konusunda şanslıyız. Alışverişler, anlaşmalar, görüşmeler olumlu sonuçlar getirebilir. İlişkilerimizden kazanç sağlayabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak bir yandan da tartışma konusu olabilecek gelişmeler de olabilir. Parasal işler söz konusu olduğunda düşüncelerimizi sert ve sabırsız şekilde ifade edebiliriz. Zihinsel açıdan daha kontrollü ve dengeli kalmaya bakalım. Özellikle öğleden sonraki saatlerde hırsızlık, ziyan ya da endişe içeren koşullara dikkat edelim.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.