SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dağılmamaya bakalım

Bugün oldukça hareketli ve meraklı olabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün oldukça hareketli ve meraklı olabiliriz. Ancak dağınıklık ya da kafa karıştırıcı durumlar da var. Planlarda değişikliğe gitmek, yeniden düşünmek gereği var. Hayal kurmak güzel olsa da, gerçeklerden fazla uzaklaşmamak iyi olacak. Yazı yazanlar, yaratıcı hayal gücüne zaman ayıranlar içinde güzel bir gün olabilir.  

Nelerden kaçınmalı? Ancak çift durumlar, belirsizlik ya da güvensizlik yaratan koşullara da dikkat etmek gerekiyor. İkizler burcunda ilerleyen Ay eğitim, hareket ve alışveriş içeren konulara canlılık getirmekte. Düşüncelerimizi daha çok paylaşabileceğimiz imkanlar bulabiliriz. Tutarsızlıklara dikkat edelim.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Mısır  Eksikler üzerinde düşünebiliriz.  Canlı, yaratıcı ve verimli olabileceğimiz bir gündeyiz. Yeni anlaşmalar ve ilişkiler kurabiliriz. Özellikle ilişkiler ve beraberlikler oldukça harekete geçirici olabilir. Yakın beraberliklerimizde daha girişken olabilirsiniz. Sabırlı davranarak sonuç alabileceğiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.