SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha anlayışlıyız

Bugün ne yapılabilir ? Sabah saatlerinde Balık burcuna ilerleyen Ay daha anlayışlı, yaratıcı ve sezgilerimizi kullanabileceğimiz bir atmosfer getirmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Sabah saatlerinde Balık burcuna ilerleyen Ay daha anlayışlı, yaratıcı ve sezgilerimizi kullanabileceğimiz bir atmosfer getirmekte. İyi niyetlerle hareket etmek ortak fayda sağlayabilir. Bugün geniş düşünerek, hayal gücümüzden yararlanarak çok şey yapabiliriz. Günün geç saatlerinde keyif veren konulara da açığız.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak havada kalan planlar yapmayalım. Belki de bugün yeni gelişmekte, henüz erken aşamada olan bir düşünceyi, bir planı harekete geçirebiliriz. Sanatla uğraşanlar açısından yeni imkanlar ve destekler söz konusu. Aynı zamanda sosyal konular ve farkındalık getiren işler içinde de çok şey yapılabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.