SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha dikkatliyiz

Dolunay yaklaşırken hassasiyetlerimiz artabilir.

|

Bugün ne yapılabilir ? Dolunay yaklaşırken hassasiyetlerimiz artabilir. Bugün Ay inceleyici Başak burcunda ilerliyor. Dikkat ve özen isteyen konulara odaklanabiliriz. Sağlık ve düzen konusu öne çıkabilir. İş ortamındaki değişiklikler, hizmet gereği bizi daha kırılgan da yapabilir. Zihnimizi daha serbest tutmaya çalışalım. Göz ardı ettiğimiz şeyler birden gündeme gelebilir.

Nelerden kaçınmalı ? Sabah saatlerinde iş ortamında daha verimli olabiliriz. Pratik çözümler üzerinde durmalıyız. Ancak kimi zaman endişeler yüzünden fazla eleştirel de olabiliriz. Güne başlarken, iyi bir plan yapmak bizi daha hızlı sonuçlara götürebilir. Mesleki konuları gözden geçirebilir ve eksikleri tamamlama yoluna gidebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.