SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha meraklıyız

Bugün hava elementindeki vurgu iletişim, eğitim ve görüşmeler açısından daha akıcı imkanlar getirecek.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün hava elementindeki vurgu iletişim, eğitim ve görüşmeler açısından daha akıcı imkanlar getirecek. Fikirlerimizi yaymak ve uzaklarla ilgilenmek için kısmetler var. Çok daha meraklı ve konuşkan olabiliriz. Bugün işbirliklerine gitmek ve duygusal açıdan yakın olduğumuz kişilerle ortak hareket pozitif sonuçlar getirebilir. Yakın beraberler de geliştirebiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Ancak Ay İkizler’de her zaman çift durumlara, zihinsel kararsızlıklara da işaret eder. Bu nedenle, kendimizden tam olarak emin olamadığımız durumlar da gündeme gelebilir. Günü eğitsel konulara, hareket ve yolculuklara ayırmak çok daha faydalı olacak. Geç saatlerde sözlerimize daha çok özen gösterelim.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Maymun Maymun zekayı ve canlılığı temsil eder. Bugün fikirlerimizi gözden geçirmek konusunda şanslıyız. Ancak dikkatsizlik de yapabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.