SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha objektif olalım

Bugün Aslan burcunda ilerleyen Ay kendimize daha fazla güvenebileceğimizi anlatmakta.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Aslan burcunda ilerleyen Ay kendimize daha fazla güvenebileceğimizi anlatmakta. Daha kararlı davranabiliriz. Ancak kişisel konularda inatlaşmak ya da pek çok şeyi gurur konusu yapmak, ilişkilerimizi zorlayabilir. Belirli düşüncelere takılıp kalmamaya bakalım. Bugün İkizler burcuna ilerleyen Venüs ortaklaşa konulara yeni bir yönden bakabileceğimizi gösteriyor.  

Nelerden kaçınmalı?  Aşkta yeni tutumlar ve beklentiler içine girebileceğimiz bir gündeyiz. İlişkilerimizde daha fazla özgürlük ve değişiklik isteyebiliriz. Akşam saatlerinde sohbetler, arkadaşlıklar olumlu vurgulanmakta. Eğlenceli konulara zaman ayırabiliriz. Olayların daha kolay ilerlediğini göreceğiz.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 12/Yönetici    Hayallere ağırlık veriyoruz. Maya takvimi Tzolkin’e göre bugün Yönetici günündeyiz. İdealize ettiğimiz konular öne çıkarken, bağımsız hareket etmek arzusu önem kazanmakta. Kendimizle ilgili yüksek beklentiler ve çok gerçekçi olmayan değerlendirmelerden uzak duralım.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.