SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha pratik olabiliriz

Ay bugün saat 11:45’ten itibaren İkizler burcuna ilerleyecek.

|

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün saat 11:45’ten itibaren İkizler burcuna ilerleyecek. Bu saate kadar boşlukta kalan Ay çok hızlı ilerlememeye işaret etmekte. Böyle zamanlarda önemli kararları bekletmek, hemen başlamamak daha yerinde olabilir. Daha çok eksiklerimiz üzerinde düşünebiliriz. Öğle sonrasında zekamızı daha verimli ve iş yönünde başarılı şekilde kullanabiliriz.

Nelerden kaçınmalı? Merkür’ün olumlu açıları hayalini kurduğumuz şeyleri somutlaştırabilecek imkanlar yaratmakta. Düşüncelerimizle ilgi çekebilir ve düşüncelerin gücü ile başarılı olabiliriz. Neye niyet ettiğimize özellikle önem verelim. Kişisel yeteneklerimizi daha iyi değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Güçlü durmak, başkaları üzerinde etki yaratmak mümkün.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/Çakmaktaşı Geleceğe yönelik yaratıcı imkânları daha iyi değerlendirmeye bakalım. Kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından da uygun şartlar var.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.