SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha rahatız

Daha rahatız

|


       Son birkaç günün huzursuz edici, karmaşa veren atmosferinden sonra bugün daha rahat koşullar var gökyüzünde. Yengeç burcundaki Ay kendi burcundadır ve özelliklerini rahatça ifade ederken bu sabah saatlerinde (10:46) Güneş’le üçgen açı gibi akıcı bir birliktelik oluşturuyor. Aslına bakarsanız o kadar hafif ve kendiliğinden bir açı olabilir ki farketmeyebiliriz de. Bu yüzden sabah saatlerini tembellikle kaçırmamaya bakın.
       Akşam saatlerine doğru (16:30) Satürn’le olumlu bir açı oluşturan Ay, uzun vadeli projelere ışık tutmakta, duygularımızı daha yapıcı yollardan ifade edebileceğimizi göstermekte. Ayrıca bu saatlerde, evle ilgili uğraşlarımız da kalıcı sonuçlar üretebilir. Bugün ilgi çeken açılardan bir diğeri de enerji gezegeni Mars’la fırsatları, kendimizi geliştirmeyi ve yaşamı daha geniş boyutları ile anlamayı sembolize eden Jüpiter arasındaki rahat üçgen açısı. Bir bakıma bugün efor sarfetmeden gelen fırsatlar günü olabilir. Eğer disiplinli çalışıyorsanız bu size çok daha büyük kazançlar getirebilir. Aksi takdirde önünüzdeki gelişme olanaklarını görüp kaçırmanız da olası. Ay bugün 16:30 ile 20:18 arasında boşlukta kalacak ve Aslan burcuna geçecek. Yarın bizi oldukça hareketli bir gün bekliyor.
       Astroloji ile ilgilenenler için kısa bir hatırlatma yapalım. Astroloji Birliği Derneği 18 Kasım Cumartesi günü saat 11:00-17:00 arasında ITU Vakfı Eğitim Binası, Maçka’da astrolog Barış İlhan’ın konuşma yapacağı bir seminer düzenliyor. Konu: Psikolojik Astroloji’de Evlerin Anlamı

       web: www.hakankirkoglu.com Faks: 287 74 37 e-mail: kirkoglu@superonline.com

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.