SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Daha umutlu ve aktifiz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün büyümekte olan Ay’ın Saka burcuna ilerlemesi ile birlikte, yeni umutlar ve beklentiler içerisindeyiz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün büyümekte olan Ay’ın Saka burcuna ilerlemesi ile birlikte, yeni umutlar ve beklentiler içerisindeyiz. Özellikle eğitsel, bilimsel uğraşlar ve grup çalışmaları açısından yeni fikirler söz konusu olabilir. Ancak düşüncelerimizde aşırı katı olmamaya bakmalıyız. Yabancılarla ilgili sorumluluklar içerisinde de olabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Görüşlerimizde iddialı ve yenilikçi olabileceğimiz bir gündeyiz. Sabit fikirli olmamakta fayda var. Bugün daha çok uzun vadeli işler üzerinde durabiliriz. Eve ve aileye ait konularda duygulardan çok kendi farklılığımızı ortaya koymak isteyebiliriz. Bu durum kimi zaman duygusal açıdan kopukluğa neden olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.