SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Değişikliklere açık olun

Değişikliklere açık olun

|


       Bugün Ay Koç burcunda hareketine devam ediyor. Gün boyunca yapacağı açılar yeni atılımları desteklemekte ve girişim cesareti veriyor. Koç burcundaki Ay’la birlikte dikkat çekecek çalışmalar, hızlı hareket etmeniz gereken alanlarda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu arada Güneş’in, Ay’ın kuzey ucu ile yaptığı rahat açı, bir düşünce etrafında toparlanmak, sosyal çalışmalara katılmak ve ilişkilerimizi güçlendirmek için yeni motivasyon kaynakları yaratıyor. Bugün değişik düşünceleri bir araya getirerek yeni bir rota çizmek ve paylaşmak için güzel titreşimler getiriyor. Ayrıca günün ilk yarısında devam eden Merkür-Jüpiter uyumu iletişime, eğitim konularına ve yapılabilecek yeniliklere heves ve akıcılık sağlamaya devam edecek. Gün içinde belki en çok dikkat etmeniz gereken zamanlar akşam saatleri olacak; zira Ay’ın, Mars ve Satürn’le olan uyumsuzluğu (17.09) bu saatlerde huzursuzluk, alelacele verilen kararlar, küçük kazalar, aksilikler ve duygusal çatışmalar olarak karşımıza gelebilir.

       ÖNEMLİ NOT:
       Eğer yükselen burcunuzu biliyorsanız, ona ait notu da okumalısınız. Burada yazılanlar son derece genel karakterde olduğundan kendi gökharitanızda değişimleri ele almamaktadır.

       OKURLARA YANITLAR
       Değerli okurlar, her gün aldığım e-mail ve fakslara ve gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederim. Haftada en fazla dört yanıt verebildiğim için maalesef sizi bekletmek zorunda kalıyorum. Bu arada burada yazılan kısa notların gökharitanızın sadece çok kısa bir değerlendirmesi olduğunu unutmamalısınız. Bana kendi doğum tarihi, saatini gönderenler çoğu zaman doğum yerlerini yazmayı unutuyorlar. Bu bilginin de elimde olması gerekir.
       Aylin Karahan
       Kardeşiniz Yengeç burcunun son derecesinde doğmuş. Haritasında Ay İkizler burcunda birinci evde. Kendisi meraklı, yerinde duramayan, büyük hedefler peşinde koşabilecek ama aynı zamanda duyarlı, ilişkilerinde merhametli bir karakter çiziyor. Duygusal inatçılık gösterdiği zamanlarda aşırı inatçı ve öfkesini daha kırıcı olarak ifade edebilir. Onun inadını kırmak yerine ilgisini değişik yönlere çekebilirsiniz. Eğitimi ile ilgili olarak dikkatini toplayabileceği çalışmalar vermeniz çok daha yerinde olabilir. Zira fazla meraklı oluşu ilerde onda dikkat dağınıklıkları olarak görülebilir.





© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.