SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dengelere bağlıyız

Bugün ne yapılabilir ? Bugün uzun bir süre, saat 16:50’ye kadar boşlukta kalan Ay pek hızlı ilerlemenin kolay olmadığını göstermekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün uzun bir süre, saat 16:50’ye kadar boşlukta kalan Ay pek hızlı ilerlemenin kolay olmadığını göstermekte. Daha çok başkalarına bağlı konular ve tamamlanması gereken işler, detaylar dikkat çekiyor. Zihinsel açıdan daha kararsız kalabiliriz. Saat 16:50 sonrasında Terazi burcuna ilerleyen Ay gündemimize beraberlikler ve bu konularda hassasiyetler getiriyor.

Nelerden kaçınmalı ? Saat 11:55-12:47 arasında daha çok gündelik, önemsiz işlere zaman ayırabiliriz. Bu saatlerde sürekli değişen koşullar var, kararsızlık çekebiliriz. Saat 21:24-22:32 arasında ise gereksiz çıkışlardan ve tartışmalardan uzak kalmak daha doğru olacak.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.