SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Destekleniyoruz

Daha heyecanlı, hevesli koşullar var.

|

Bugün ne yapılabilir? Bugün Yay burcunda ilerleyen Ay ve ateş elementindeki vurgu daha heyecanlı, hevesli koşullar getirmekte. Özgür davranmak ve kendimizi ortaya koymak, risk almak konusunda istekliyiz. Liderlik gerektiren işlerde pozitif bir hava söz konusu. Daha inandırıcı, ilham alabileceğimiz bir gündeyiz. Yüksek enerjimizi dağılmadan kullanmaya bakalım.

Nelerden kaçınmalı? Genel olarak olumlu ve destekleyici koşullar içindeyiz. Ancak abartılar ya da aşırı hayalci olmanın getirebileceği güvensizliklere dikkat etmek gerek. Kimi zaman verilen sözler yerine getirilmiyor olabilir. Bugün fikirlerimizde, görüşlerimizi ortaya koyarken, olası tartışmaları, görüş ayrılıklarını da hesaba katmalıyız. İlişkilerde daha gerçekçi olmaya bakalım.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 13/ Çakmaktaşı   Yeni koşullar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeliyiz.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.