SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Detaylara dikkat edelim

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde ışığı gittikçe küçülen Ay, daha çok biten ve tamamlanmakta olan koşullara işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugünlerde ışığı gittikçe küçülen Ay, daha çok biten ve tamamlanmakta olan koşullara işaret etmekte. Böyle zamanlarda aceleci davranmamalı, daha çok süregelen işleri tamamlamaya ve özellikle de haberlere, bilgilere titizlikle yaklaşmalıyız. Kimi zaman sağlık ya da iş ortamına yönelik konular beklenenden daha uzun zamanımızı alabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün fazla hayalci ve gerçekçi olmadığımız konularda neden yanıldığımızı anlayabiliriz. Özellikle ilişkilerimizde daha dikkatli ve gerçekçi olmalıyız. Kimi zaman bilerek ya da bilmeyerek iyi niyetli gibi gözüken bir hareketin kurbanı olabiliriz. Aynı zamanda otoriteler, yöneticilerle ilgili görüşmelerimizde de yanlışlıklar ve hayal kırıklığı söz konusu olabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.