SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

‘Devrim Arabaları’na büyük onur

“Monaco Charity Film Festivali”nde en iyi film ödülüne, yönetmenliğini Tolga Örnek’in yaptığı “Devrim Arabaları” layık görüldü.

|

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan yönetmen Örnek, “Bu anlamlı, samimi ve tutkulu festivalde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Örnek, filmin başarısının, aslında filme katkısı olan tüm ekibin başarısı olduğunu da belirtti.
Vicente Zaragosa’nın kurucusu olduğu festivalin açılış filmi olan “Devrim Arabaları”, başvuru yapan 500 film arasından seçilen ilk 50 film arasında yer almıştı.
Dev bütçeli Hollywood filmleri yerine, dünyanın her köşesinden gelen sanatsal filmlere ev sahipliği yapan festival, dünya sokak çocuklarına yardım edilmesini amaçlıyor.
Bu yıl, son gün düzenlenecek olan gala gecesiyle birlikte toplanacak bağışlar, Filipinler’de sokak çocuklarıyla ilgilenen “Virlanie Vakfı”na verilecek.
Festival ayrıca, “Yeni ve gelecek vadeden film yapımcılarına” filmleri için finansman ve dağıtım imkanı da sağlıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.