SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dikkatli olunmalı

Bugün ne yapılabilir ? Bugün gökyüzü oldukça karışık ve bizi zora sokabilecek durumlara işaret etmekte.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün gökyüzü oldukça karışık ve bizi zora sokabilecek durumlara işaret etmekte. Şartlar destekleyici olmadığı için kurban durumuna düşülebilir. Kişisel istek ve arzularımızda daha dengeli ve akılcı olmaya bakalım. Ailevi stresler ya da aniden gündeme gelen değişiklikler yüzünden planlarımızı değiştirmek durumunda kalabiliriz. Başkalarının konuşmalarına da çok fazla takılmamalıyız.

Nelerden kaçınmalı ? Yeniay günün geç saatlerinde (22:43) gerçekleşeceği için gün boyunca huzursuzluk hakim olabilir. Bugünlerde kazalara ve gruplarla ilgili sosyal olaylara da dikkat etmeliyiz. Kapanan enerjiler yüzünden kendimizi sabırsız hissedebiliriz. Yine de günün geç saatlerinde yeni haberler ve değişiklikler düşüncelerimizi yenileyebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.