SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dışa dönük bir gün

Bugün ne yapılabilir ? Aslan burcunda ilerleyen Ay bugün güzel olan şeylere yöneleceğimizi ve cömert davranacağımızı anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Aslan burcunda ilerleyen Ay bugün güzel olan şeylere yöneleceğimizi ve cömert davranacağımızı anlatıyor. Eğer alışveriş yapacaksak, kesenin ağzını fazlasıyla açabiliriz. Bugün kadınlarla ilgili konular da vurgulanmakta. Özellikle günün ilk yarısında hayata daha açık ve neşeli yaklaşabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün dışadönük uğraşlar için uygun zamanlar var. Aynı zamanda kişisel önem verdiğimiz bir konuya odaklanabilir ve kendimizi daha iyi anlatabiliriz. Çocuklarla ilgili konular hayatımıza daha çok eğlence ve oyun getirebilir. Hafta sonuna daha pozitif bir bakış açısı ile girebiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.