SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Doktorderki ile doktorlar parmaklarınızın ucunda

Doktorderki ile rahatsızlığınıza uygun doktoru bulun, sorunuzu sorun , anında cevap alın!

|

Koç ve Boğaziçi Üniversitesi’nden Berke Uygun ve Anıl Şimşek isimli 2 gencin kurduğu Doktorderki sağlığınızla ilgili sorularınızda, en doğru ve en profesyonel cevaplara ulaşabilmeniz için tasarlanmış.

Doktorlarla birebir mesajlaşıp, profesyonel uzman görüşü alabilirsiniz. Aynı zamanda tahlillerinizi yükleyip ikinci doktor görüşüne kolay ve kısa yoldan ulaşabilirsiniz.

Diyetisyen, kadın doğum,cildiye ve üroloji gibi alanlarda ilgi gören Doktorderki, uzman doktorlarla bire bir görüşme dışında fotoğraf ve tahlil paylaşım hizmeti sunuyor. Ayrıca profil sayfasında kullandığınız ilaçları, kronik rahatsızlıkları ve alerjilerinizi yazabiliyorsunuz.

Acil durumlardan ziyade bilinçlendirme ve ilk görüş olarak tasarlanan Doktorderki, doktora gitmeye korkan,çekinen,üşenenler için ideal ve alanında bir ilk konumunda. Diyetisyen hizmetinin en çok ilgi gördüğü uygulamada, bazı bilgilerinizi doktorla paylaşarak (vücut kitle endeksi,boy,kilo,metabolizma hızı) profesyonel bir diyet listesi alıyor ve doktor tarafından düzenli takip edilme imkanı buluyorsunuz.

Cildiye branşı ise fotoğraflar üzerinden yorumlama hizmeti ile sizleri hastaneye gitme derdinden kurtarıyor. Kadın doğum ve üroloji gibi alanlarda da hastaneye gitmeye ve sorunlarını paylaşmaktan çekinmelerine gerek kalmadan uzman doktor görüşü alınabiliyor.

16 uzman doktorla hizmete başlayan Doktorderki uygulamasında kadın doğum, üroloji, kbb, dahiliye, endokrinoloji, nörolog, diyetisyen, cildiye, çocuk doktoru, gastroenterelog, fizik tedavi, ortopedi ve hatta kalp damar cerrahisi doktoru bile mevcut.

Kısa zaman içinde doktor sayısını 40 lara ve anlaşmalı eczane sayısını 50 lere çıkarma hedeflerindeler.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.