SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dünyanın en etkili kadını İstanbul'da

Dünyanın ve ABD'nin En Etkili Kadını Martha Stewart Türk Yastıklarına Hayran Kaldı

|

Dünyanın ve Amerika'nın en etkili kadınlarından Martha Stewart geçtiğimiz gün İstanbul'a geldi. Ayağının tozuyla şehrin tarihi güzelliklerini gezen Stewart, dönüş için bol bol alışveriş yaptı.

Türkiye'nin dünyaca ünlü markası Yastık By Rıfat Özbek'in Nişantaşı’ndaki mağazasına da uğrayan Stewart, Yastık By Rıfat Özbek’in yeni koleksiyonu ModernOttomandan yaklaşık 20 bin liralık Osmanlı ve Türk nakışı işlemeli yastık satın aldı. Ortalama 3 saat mağazada kalan ve tüm el işlemesi yastıkları hayranlıkla tek tek inceleyen Stewart'a mağazanın ortağı ve tasarımcısı Erdal Karaman eşlik etti.Karaman'dan yastıkların hikayelerini ve tasarım aşamalarını dinleyen Stewart'a Türk kahvesi ve özel işlemeli nazar boncuklu anahtarlık hediye edildi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.