SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Dünyanın en güzel şehirlerinin renkleri dudaklarınızda

Revlon ColorStay Moisture Stain ruj kolay uygulama sağlayan yumuşak yapısıyla kullanım sonrasında rahat etmenizi sağlıyor.

|

Kusursuz parlaklığından vazgeçemeyeceğiniz bu özel ruj sadece Watsons mağazalarında!

Revlon ColorStay Moisture Stain ile artık yapışkanlık hissi olmadan dudakları nemlendirmek mümkün, yapısındaki E vitamini ve Aloe içeren formülü ile koleksiyondaki göz alıcı renkler ve nemlendirici özelliği ile yepyeni bir gloss deneyimi yaşamaya hazır olun.

Dünyanın en sıcak şehirlerinden ilham alarak yaratılan Revlon ColorStay™ Moisture Stain koleksiyonu 12 farklı ton ile Watsons Mağazalarında satışta: India Intrigue, Parisian Passion, LA Exclusive, Barcelona Nights, Rio Rush, Cannes Crush, Milan Moment, Miami Fever, Shanghai Sizzle, New York Scene, London Posh, Stockholm Chic.

Revlon ColorStay™ Moisture Stain Satış Fiyatı: 29,99 TL

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.