SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Duygusal fırtınalara açığız

Bugün ne yapılabilir ? Yaratıcı ve esin alabileceğimiz bir gündeyiz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Yaratıcı ve esin alabileceğimiz bir gündeyiz. Bugün Balık burcuna ilerleyen Mars girişimlerimizde, duygusal tutumumuzda oldukça dalgalanabileceğimizi gösteriyor. Yeni esinler ve hayaller içerisindeyiz. Bugün sanatsal konularda son derece aktif olabiliriz. Aynı zamanda beraberliklerimize heyecan getiren fırsatlar da var.

Nelerden kaçınmalı ? Ancak bir yandan da duygusal alanda fazla dalgalı olmak, yeteri kadar akılcı davranamamanın sıkıntısını yaşamak mümkün. İçimizden geldiği gibi hareket etmek isterken, bazı yanlış değerlendirmeler yapabiliriz. Özellikle öğleden sonraki saatlerde günlük planlarımız aniden değişebilir. Duygusal ilişkilerimizde istikrar bulmamız güçleşebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.