SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

`Ekmek'e izin çıktı

`Ekmek'e izin çıktı

|

ANTALYA Altın Portakal ve Adana Altın Koza Film festivallerine katılan ancak Kültür Bakanlığı'na takılan "Ekmek" adlı film, denetim engelini aştı. Başrol oyuncusu Fikret Hakan'ın, "O general elbiselerini yakın. Ben gelince oğlumu madenci elbisesiyle sünnet ettireceğim" sözü nedeniyle Sinema Alt Komisyonu'nun vize vermediği "Ekmek", bakanlık yetkilileri, Milli Güvenlik Kurulu, Milli Eğitim, Kültür, Dışişleri bakanlıklarının temsilcileri, SESAM ve MESAM'dan birer yetkiliyle bir sanatçıdan oluşan Denetleme Kurulu'nun dünkü toplantısında "Vizyona girebilir" raporu aldı.
Yönetmen Faik Ahmet Akıncı, Milliyet'in bu konuyu gündeme getirmesinin denetim engelinin aşılmasında büyük payı olduğunu söyledi.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.