SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Ekstra hassas olabiliriz

Bugün savaş gezegeni Mars Yengeç burcuna ilerleyerek yeni bir döneme işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün savaş gezegeni Mars Yengeç burcuna ilerleyerek yeni bir döneme işaret ediyor. Bugünlerde bizi duygusal açıdan huzursuz kılan, tetikleyen durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak duygularımızı içe atarak devam edemeyiz. Böyle zamanlarda ailevi konular, ülke ve güvenlik konuları da dikkat çekici olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün Ay da Terazi burcunda büyürken ortaklı işlere daha dengeli ve uzlaşıcı yaklaşmak faydalı olacak. Başkalarından beklentilerimiz yüksek ancak harekete geçmekten de çekinmeyeceğiz. Sabah saatlerinde ilişkilerimizde manipüle edildiğimiz duygusu ya da baskı yaratan koşullar olabilir. Duygusal açıdan bizi değiştiren, yenileyen durumlar içinden geçiyoruz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.