SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

En güzel boyun dövmeleri

Boyun dövmesi, çok hoş durmasına rağmen işverenler için hala bir tabu ne yazık ki. Bu nedenle birçok kadın ve erkek boyun dövmesi yaptırmak isteseler de dövme için vücutlarında daha az görünen bir bölgeyi tercih ediyorlar.

|

Boyun dövmesi, gizemin ve kendini ifade etmenin ve bir karışımıdır. Boyun dövmesi modelini doğru seçerseniz sadece siz beğenmekle kalmayacaksınız sık sık dövmenizin ne kadar hoş olduğunu da duyacaksınız. Dövmenizin modeli söz konusu olduğunda tek sınır hayal gücünüz olacak o nedenle yazımıza göz atıp kendi hayal gücünüzle eşsiz modeller yaratabilirsiniz!

Boyun dövmeleri daha çok acıtır mı?

Boyun dövmesi denince en çok merak edilenlerden biri de, boyun dövmesinin vücudun diğer bölgelerine yapılan dövmelerden daha acı verici olup olmadığı. Boyun vücudun diğer bölgelerine oranla daha hassas olduğundan bu soru yerinde bir soru. Dövmenin rengi, şekli ve büyüklüğü acıyı belirleyen faktörlerdendir ama boyun bölgesinin daha hassas olmasından çekiniyorsanız buna gerek olmadığını söyleyebiliriz.

Boyun yazı dövmeleri

Birçok insan dövmenin modelini hayatında önemli olan simgeler ya da sözler ile belirliyor burda boyun yazı dövmeleri işin içine giriyor. Sizin için anlamı büyük ve ömür boyu sizinle kalacak kadar değer verdiğiniz kelime ya da cümleleri ensenizde taşıyabilirsiniz.

Erkekler için boyun dövmesi modelleri

Erkekler için boyun dövmesi kıyafet giyilse de görüleceğinden önemlidir bu nedenle pek çok kişi boyun dövmesine sıcak bakmaz.

Bu gibi sorunları dert etmiyorsanız, kendi işiniz varsa ya da dövmenin sorun olmadığı bir sektörde çalışıyorsanız boynunuza harika bir dövme yaptırabilirsiniz.

Sadece iş konusunda değil, toplum normlarına göre de bir aşırılık olarak görüldüğü için insanların bakışlarından rahatsız olmamanız gerekmektedir.

Model seçimi önemlidir. Erkeklerde boyun dövmesi ne şekilde ve renkte olursa olsun çok hoş ve havalı durur.


Erkekler boyun dövmesi olarak; kanatlar, hayvan figürleri ya da özel çizim modelleri tercih ediyor.

Kadınlar için boyun dövmesi modelleri

Kadınlar boyun dövmesi olarak; çiçek, gül, yıldız, kalp gibi daha minimalist ve ince çizimleri tercih ediyor.

Size adeta bir kolye görünümü verecek simgeleri boynunuzda ya da ensenizde taşıyabilirsiniz.

Sizin için önemli bir tarihi ensenizde taşımak son zamanlarda oldukça trend.

Boyun dövmeleri özellikle kadınlar için vazgeçilmez dövmelerden biridir.

Ayge Buse GÜNDOĞAN

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.