SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Esad Coşan’ın babası öldü

Nakşibendi tarikatının kolu İskenderpaşa Cemaati’nin lideri olan ve 2001’de Avustralya’da geçirdiği trafik kazasında ölen Mahmud Esad Coşan’ın babası Halil Necati Coşan (102) yaşamını yitirdi.

|

Cemaatin internet sitesinin haberine göre, hastalığının ilerlemesi üzerine 29 Mayıs’ta Medipol Hastanesi’ne kaldırılan Coşan dün saat 13.00 sıralarında vefat etti. Coşan’ın cenazesi, bugün Süleymaniye Camii’nde cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.