SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Esnek planlar yapalım

Bugün ne yapılabilir ? Bugün başarıya odaklıyız ancak önümüzde çetin engeller ve sabırlı olmamızı gerektiren koşullar da var.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün başarıya odaklıyız ancak önümüzde çetin engeller ve sabırlı olmamızı gerektiren koşullar da var. Özellikle iş hayatında ve hedeflerimizde daha esnek davranmak, değişikliklere uyum sağlamak gerekiyor. Bugün ticari konular, görüşmeler açısından da hareketli ancak karşımıza çıkabilecek koşulları dikkatle değerlendirmeliyiz.

Nelerden kaçınmalı ? Zira bugünlerde yanılgılar ve yanlış değerlendirmeler de söz konusu olabilir. Aşkta, parasal konular ve zevklerde abartı, yanlış değerlendirmeler yaşanabilir. Saat 13:06-14:02 arasında sınırlara dikkat etmek, gerçekçi davranmak gerekebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.