SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Etki altındayız

Bugün ne yapılabilir ? Bugün düşüncelerimize doğru biçimde yön verdiğimiz ölçüde başarılı olabiliriz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün düşüncelerimize doğru biçimde yön verdiğimiz ölçüde başarılı olabiliriz. Günün akışını anlatan Ay, saat 13:32’de Başak burcuna ilerlemeden önce Merkür’le buluşuyor. Bu saatlerde bazı sıkışıklıklar, son dakika gelişmeleri ve değişiklikler gündeme gelebilir. Özellikle kafamızı çeldiren kişiler olabilir mi, dikkat etmek gerek. Öğle sonrasında olayların daha somut yönleri ile ilgilenebilirsiniz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün aynı zamanda iş ve çalışma koşullarına ait gelişmeler, beraber çalıştığımız kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Etkin ve hızlı davranmak için güçlü bir motivasyon içindeyiz. Zekice çıkışlar yapabiliriz. Ancak bugünlerde kişisel açıdan fazla gurur yaptığımız konulara daha özenli yaklaşmamız gerekebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.