SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Evinizi bu önerilerle sonbahara hazırlayın!

Yaz mevsiminin son günlerinde evinizi küçük adımlarla sonbahara hazırlamaya ne dersiniz? Şık ve bir o kadar pratik sonbahar dekorasyon fikirlerini sizlerle buluşturduk. İşte sonbahar dönemi için hazırlanan 2019 trendlerini sizin için paylaştık.

|

Sonbahar sezonuna girmiş bulunmaktayız. Yazlıklara veda etmeye başladığımız bu dönemde, evlerimizi de buna göre dekore etmeliyiz. Peki bunu nasıl başarabiliriz? Evlerimizi sonbahar mevsimine göre dekore etme konusunda nasıl adımlar atabiliriz? Bu anlamda birçok öneri bulunuyor. Sizin için paylaştığımız önerilerle hem evinizde aydınlık bir hava oluşturabilirsiniz hem de daha fazla alan açabilirsiniz. işte sonbaharın nostaljik havasını evlerinize yansıtacak 2019 dekorasyon trendleri ve önerileri... 

Çiçek dekorasyonu


Sıradan bir evi renklendiren her zaman çiçeklerdir. Sonbaharın rengi her zaman için yeşil ve sarı tonlarıdır. Bu tonları temsil eden çiçekler, yaydıkları kokularla evlerinize renk katıyor.

Ev aydınlatmaları


Ev aydınlatmalarını hazırlarken doğal ışık kaynaklarını tercih edebilirsiniz. Daha doğal ve şık bir ambiyans ile yağmurlu akşamlarınıza nostaljik bir hava katabilirsiniz.

Sezonun renkleri


Bir evi dekore ederken her zaman doğanın tonlarını yakalamanız gerekir. Bu sebeple mavi, yeşil, turkuaz ve sarı gibi tonlar, evlerinizde en çok tercih edilmesi gereken renkler olacaktır.

Minimal ev düzeni


Kalabalık ve boğucu ortamdan uzaklaşmak için, kaba değil daha kibar mobilyalar tercih edin. Bu kapsamda da, mobilyalarınızda krem, bej ve beyaz tonları kullanın. Daha aydınlık ve ferah bir görünüm oluşmuş olacak ve sonbaharın boğucu yanını uzaklaştırmış olacaksınız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.