SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Fashion's Night Out New York

Fashion’s Night Out için dünyada neler oluyor?..

|

Bu yıl İstanbul’da 13 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan Fashion’s Night Out, moda dünyasının takipçileriyle birlikte olabildiği en nadir organizasyonlardan biri olarak gösteriliyor. İstanbul’da İstinye Park, Nişantaşı ve Bağdat Caddesi lokasyonlarında sokak partileriye eğlenebilir, markalardan sürpriz hediyeler kazanabileceğiniz yarışmalarla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Elbette bu geceye özel olarak “indirim” yapacak olan markalardan alışveriş yaparak yeni sezon için hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz=)

Gece geç saatlere kadar açık kalacak olan mağazaların, sizler için hazırladığı sürprizleri ve tüm detayları 13 Eylül gecesinde etkinlik mekanlarını gezerek öğrenebilirsiniz. Fashion’s Night Out İstanbul’a uğramadan önce yurt dışı duraklarından New York ‘a uğruyoruz ve bakalım kimler nerede hangi partilere katılmış, neredeymiş öğreniyoruz!.

Anna Wintour - Victoria Beckham Bergdorf Goodman davetinde.

Sarah Jessica Parker - Bergdorf Goodman davetinde. 

Kim Kardashian - Lord & Taylor davetinde.

AnnaSophia Robb - Henri Bende davetinde.

Alessandro Ambrosio - Victoria's Secret davetinde. 

Sami Gayle - Bergdorf Goodman davetinde.

Anna de lo Russo - Salvatore Ferragamo davetinde.

Hilary Rhoda - Salvatore Ferragamo davetinde.

Selita Banks - Tiffany & Co davetinde.

Lucy Hale - True Religion davetinde. 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.