SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

MODA HABERLERİ

14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.

Saç stilinizi anında yükseltecek fular bağlama teknikleri

Düz fönler, plaj dalgaları, atkuyruğu, örgüler, topuzlar... Hepsini ezberledik ancak yaz biraz daha renk ve aksesuar istemiyor mu? Saçları için havalı ve çabasız stiller arayanlar için rengarenk fularlar yeni sezonda kombinlere eşlik ediyor. Fularların çok yönlü kullanımı, sizinle her yere gidebilir olmaları ve en basit kombini bile anında yükseltebiliyor olması onları vazgeçilmez bir aksesuar yapıyor. Sizin için derlediğimiz fular bağlama tekniklerini gördükten sonra sizin de bu yaz vazgeçilmeziniz olacak! - PEMBENAR ÖZEL

Minimal yaşam tarzına ilk adım: Kapsül gardırop nedir, nasıl oluşturulur?

Neredeyse 40 yılı aşkın bir süredir modayla ilgilenenlerin kelime dağarcığına 'kapsül gardırop' ifadesi yerleşti. "Kapsül gardırop oluşturarak satın alma davranışları değiştirilebiliyor. Kapsül gardıropların temel ve yan giysi parçalarıyla birlikte 30-40 parçadan daha yukarı çıkmaması önemli" diyen Moda ve Tekstil Tasarımı Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Havva Gülçin Üstün, kapsül gardırop oluşturmanın püf noktalarını da açıkladı.

Kapsül gardırop hazırlıyoruz! Yaz gardırobunda olması gereken 8 parça

Dünyanın (ve banka hesabınızın) geleceği açısından kapsül gardırop fikrini benimsemek çok büyük bir katkı. Sürdürülebilir birkaç parça ile birbirinden farklı kombinler yapabilir, yaza moda imzanızı atabilirsiniz. Yapmanız gereken doğru parçaları seçmek. Bu noktada biz devreye giriyoruz ve yaz kapsül gardırobu içinde olması gereken parçaları bir araya getiriyoruz. Listedeki her parçayı, yıllarca modası geçmeden kullanabileceğinizi de garanti ediyoruz. İşte yaz kapsül gardırobunuzda mutlaka olması gereken 8 parça!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.