SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Gerginlikler boşalabilir

Dolunay enerjisi devam ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Dolunay enerjisi devam ediyor. Son günlerde yaşadığımız gerginliği uygun şekilde boşaltmaya gayret edelim. Duygusal açıdan hareketli ve kimi zaman abartılı olabiliriz. Başkalarından beklentilerimizde fazla heyecanlı olabiliriz. İyimser olsak bile, gerçekleri de gözden kaçırmamalıyız. Sabah saatlerinde işleri toparlamak daha kolay olacak.

Nelerden kaçınmalı? Sabah saatlerinde yaşlılarla ilgili konular, kurallar ve sorumluluklar bizi daha çok ilgilendirebilir. Farklı ve yeni görüşlere de açığız. Başkalarının düşüncelerinden yararlanmak, yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek açısından güzel bir gündeyiz. Olaylara daha pozitif bir açıdan bakmaya gayret edelim. İlişkiler hassasiyetini koruyor.  

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 8/Çakmaktaşı   Gerçekçi kararlar gerekiyor. Kendi iç dünyamıza dönmemiz açısından uygun şartlar var. Ortaklaşa alanda daha fazla düşünmemiz ve uyum sağlamamız gereken koşullarla karşılaşabiliriz. İşbirliği geliştirmeli ve önyargılara kapılmamaya bakmalıyız. Öfkeyle davranmamalıyız.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.