SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Global Face Art 2011

Uluslarası profesyonel makyaj sanatçılarını ağırlayacak olan 4. Uluslararası Multikültürel Makyaj Tasarım Sempozyumu - Global Face Art 2011, 21-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek

|

Renkli kozmetikte dünya markası olan KRYOLANdaha önceki senelerde Berlin, Atina ve Milano gibi Avrupa’nın önemli sanat kentlerinde düzenlendiği Global Face Art 2011 organizasyonunu İstanbul’a taşıdı. Etkinlik 21-23 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fındıklı’daki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde gerçekleştirilecek.

Bu sene ilk kez Türkiye’de yapılacak olan uluslararası sempozyumda profesyonel makyaj sanatçıları, yarının makyaj ve moda trendlerini tartışırken geleceğe yönelik makyaj tekniklerini de canlı performanslarla sergileyecekler. Bu sempozyum sayesinde  Türkiye’deki makyaj sanatçıları ve makyaj sanatçı adayları, uluslararası arenada başarıları ile kendini kanıtlamış onlarca profesyonel makyaj sanatçısını yakından izleme ve tanışma fırsatı bulacaklar. 

Dünyanın dört bir yanından katılım olması beklenen ve üç gün sürecek olan profesyonel makyaj konusunda dünyanın en iddialı organizasyonlarından biri olan Global Face Art 2011'e katılım için biletler KRYOLAN Shop'lardan alınabilecek.

KRYOLAN markasının Türkiye Distribütörü İnanır Group Yönetim Kurulu Başkanı Dursun İnanır, Global Face Art 2011 ile ilgili olarak; “Türkiye’de giderek büyüyen ve uluslararası arenaya açılan dizi ve sinema sektörünün gelişimine paralel olarak profesyonel makyaj sanatçılarına olan ihtiyaç da artmıştır. Global Face Art 2011’in burada yapılıyor olmasının, birbirinden değerli uluslararası profesyonel makyaj sanatçısının Türkiye'deki makyaj sanatçıları ve adaylarının ayaklarına kadar gelmesi açısından büyük bir şans olduğunu düşünüyoruz. Yoğun katılım beklediğimiz organizasyon için ilgilenenlerin biletlerini biran önce almalarını tavsiye ederim” diyor.

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan ve eğitimin yanı sıra show niteliği taşıyan canlı performanslarında yer alacağı sempozyuma katılmak isteyenler, www.kryolan.com.tr adresinden biletlerini temin edebilecekleri KRYOLAN Shop'ların bilgilerine ulaşabilirler.

 

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.