SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Günlük burç falınız

Günlük burç falınız

|


Günün ilk yarısı hareketli. Yeni kararlar almakta zorlanabilir, somut sonuçlara ulaşamayabilirsiniz. Gece bazı öncelikli konulara acil çözümler gerekebilir.

Beklediğiniz haberler, özellikle para konularını içeriyorsa sizi sürüncemede bırakabilir. Her zamanki sabrınızı kullanmalısınız. Akşam saatleri daha rahat.

Öne çıkmak istiyor ve kişisel girişimlerde bulunuyorsunuz. Dikkat çekebilirsiniz ama ani verilen kararları hemen uygulamakta zorlanabilirsiniz.

Günün ilk yarısı dünden gelen hassasiyet ve isteksizliği yansıtıyor. Bununla birlikte Ay’ın burcunuza geçmesiyle çok daha atak davranabileceksiniz.

Bugün yine sosyal konu ve arkadaşlıklar gündeme gelebilir. Bununla birlikte geleceğe ait planlarınızı kurmakta kararsızlık yaşayabilirsiniz.

Çok rahat sayılmazsınız. Özellikle akşam saatlerine kadar sağlık ve acil sorumluluklar can sıkıcı olabilir. Akşam saatlerinde daha rahatsınız.

Akşama kadar değişik uğraşlar, yaşamınızı geliştirebilecek keyifli uğraşlar ilginizi çekebilir. Daha sonra ise eve ya da işe ait değişiklikler gündeme gelebilir.

Parasal konularda ve yatırım kararlarında çok aceleci davranmamalısınız. Bazı beklemeler ve gecikmeler olası. Akşam saatleri daha keyifli.

Günün ilk yarısındaki gelişmeler sizi daha gergin kılabilir. Ortaklaşa çalışmalar bazı sorunlar nedeniyle ertelenebilir. Daha sabırlı olmaya olmaya çalışın.

Sağlığınızla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ama bu konuda hızlı sonuçlar alamayabilirsiniz. Bugün daha planlı ve organize olmaya bakın.

Gün hareketli, hevesli bir mizaçla başlıyor. Yaratıcı çalışmalar mümkün. Akşam saatleri ilgi ve detay gerektiren kimi uğraşlar size vakit kaybettirebilir.

Çok rahat değilsiniz. Sinirli ve huzursuz davranabilir, evle ilgili gecikmeler canınızı sıkabilir. Bununla birlikte akşam saatleri aradığınız koşulları geri getirebilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.