SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Günlük burç mesajınız

Günlük burç mesajınız

|


Sizi harekete geçiren ve asla boş kalmayacağınız bir gündesiniz. Duygusal açıdan bazı çatışmalar olsa bile oldukça yapıcı ve becerikli hareket edebilirsiniz.

Birçok şeyi yola koyabilecek güçtesiniz. Duygularınız sizi asla yanıltmayacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan gelebilecek çağrılara da kulak verin.

Çoktandır bir düşünce olarak kafanızda tuttuğunuz şeyleri artık daha somut hale getirmelisiniz. Bu bakımdan parasal konular ön plana gelebilir.

Burcunuza geçen Ay son günlerin hareketsizliğini bozmakta ve sizi hızla eyleme geçirmekte. Ev ve güvenliğinizle ilgili alanlarda yeni kararlar verebilirsiniz.

Süregelen işleri gözden geçirmeli ve yeniliklere hazır olmalısınız. Duygusal açıdan çok rahat olmayabilirsiniz. Aşırı hassaslık can sıkıcı olabilir.

Hareketli ve keyif verici bir gün olabilir. Kafanızdaki düşünceleri uygulamaya koymalısınız. Sabah saatlerini iyi değerlendirebilir, ilerleme kaydedebilirsiniz.

Haftasonu yaklaşıyor ve sizin gündeminiz fazlasıyla yüklü. İş ortamında dikkat çekebilirsiniz. Evinize de daha fazla özen göstermelisiniz.

Yeni düşünceler, ufuklarınızı genişletebilecek çalışmalar için güzel bir gündesiniz. Kendinizi eski görüşlerle sınırlandırmamalı, toleranslı olmalısınız.

İlişkileriniz açısından hareketli bir gün olabilir, başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Borç-alacak ilişkilerinizde güvene önem verin.

Değişik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Tek başınıza hareket etmeniz pek kolay olmamakla birlikte ortaya çıkan şartlar size farklı olanaklar sağlayabilir.

Haftasonu yaklaşırken elinizde çok iş var. Dikkat gerektiren konulara özen göstermelisiniz. Bugünlerde sağlığınızla da ilgilenmeniz gerekebilir.

Son derece keyifli ve canlı bir gün olabilir. Duygusal açıdan kendinizi çok daha rahat hissedebilirsiniz. Bugün romantizm yüksek seyrediyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.