SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Günlük burç mesajınız

Günlük burç mesajınız

|


Değişime açıksınız. Bugün tek başına hareket etmektense grup çalışmalarına yönelmeli ve risk alırken başkalarının da düşüncelerine kulak kabartmalısınız.

Yoğun, hareketli ve yapıcı bir gündesiniz. İş hayatınızdaki projeler önem kazanırken üstlerinizle daha iyi geçinme yolları aramalısınız. Gerginlikten uzak durun.

Son birkaç günün gerginliklerinden sonra bugün kendinizi daha rahat ve özgür hissedebilirsiniz. Değişikliklere açık olmanız büyük avantaj. Yolculuklar mümkün.

Kişisel yatırımlarınızı ve ortaklıklarınızı yeniden gözden geçirme zamanı. Değişik alternatifler ve kazanç yolları sizi huzursuz etmemeli.

Yakın ilişkilerinize daha gerçekçi bakma zamanı geldi. Belki daha uzlaşıcı olmak ve aşırı gururla hareket etmemek size daha çok şey kazandıracak.

Günlük işlerinizde ve iş yerindeki çalışmalarınızda bazı değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aşırı duygusal davranmadan hareket edebilirseniz gün rahat geçecektir.

Ay’ın konumu size yaratıcı dürtüler, değişiklikleri rahatça yapabileceğiniz şartlar getiriyor. Aile yaşamında da bu rahatlık ve keyif size mutluluk getirebilir.

Daha gerçekçi ve sabırlı olmalısınız. Ufak tefek sorunlar ya da pürüzler sizi rahatsız etmemeli. Bugün yapıcı hareket etmek ve planlı olmak büyük önem taşıyor.

Canlı ve hareket dolu bir gündesiniz. Çok sayıda konuşma, yazışma ve kısa yolculuk, yoğun bir iletişime işaret ediyor. Bununla birlikte unutkanlıklara dikkat edin.

Kişisel kazancınızı ve birikimlerinizi yeniden değerlendirebilir, bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Parasal durumunuzu riske sokacak ani kararlardan uzakta durmakta fayda var.

Burcunuza geçen Ay size yeni enerjiler, girişim isteği ve canlılık getirmekte. Ailenizle ya da kadınlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Duygusal reaksiyonlara dikkat.

Günü bir miktar kararsız ve plansız bir şekilde geçirebilirsiniz. Bazı gecikmeler ya da aksiliklere karşı daha uyanık olmalısınız. Kötümserliğe kapılmamaya bakın.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.