SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Günün ilk yarısı sıkışık

Ay bugün saat 15:52’ye kadar Yengeç’te kalıyor.

|

Bugün ne yapılabilir? Ay bugün saat 15:52’ye kadar Yengeç’te kalıyor. Bu saatlere kadar karşılıklı konular, ailevi işler ya da bizi duygusal açıdan meşgul eden konularda kendimizi engellenmiş hissedebiliriz. Dolayısı ile günün ilk yarısından hassasiyetler ve kısıtlayıcı koşullar daha fazla. Saat 15:52’den sonra Ay’ın Aslan burcuna ilerlemesi yaşam enerjimizi arttırıyor.

Nelerden kaçınmalı? Bugün duygusal alanda bazı hoş olmayan durumlarla karşılaşabiliriz. Başkalarından beklentilerimizde daha gerçekçi olalım. Kimi zaman kurallar, kimi zaman elde olmayan nedenler yüzünden kendimizi zayıf ve eksik hissedebiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde kendimize güvenimiz daha pozitif hale gelebilir.

Maya takviminde bugün

Galaktik ton 10/Yılan Oldukça odaklıyız. Daha derin düşünceler ve hassasiyetler var. Yılan burcu ruhsal enerjiler, manevi temalarla yakından ilişkilidir. Bugün maddi konular ve manevi açıdan bizi test eden ikilemler arasında kalabiliriz. Duygusal dönüşümlerin dikkat çekebileceği anlaşılıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.