SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Güven arıyoruz

Bugün ne yapılabilir ? Bugün öğle saatlerinde ışıkların uyumu aradığımız güveni ve samimiyeti bulmak için değişik fırsatlar bulabileceğimizi anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün öğle saatlerinde ışıkların uyumu aradığımız güveni ve samimiyeti bulmak için değişik fırsatlar bulabileceğimizi anlatıyor. Bu saatlerde duygularımızı daha açık şekilde anlatabilir ve işlerde verimli olabiliriz. Geleceğe yönelik hedeflerimiz için duygusal bir ortaklık içine girebiliriz. Gruplar ve arkadaşlıklar içinde yapabileceğimiz çok şey olabilir.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün akşam saatlerinde daha fazla yakınlaşma ve paylaşım içinde olabileceğimiz güzel imkanlar var. Bu saatlerde başkalarından yardım görebilir ve düşüncelerinden yararlanabiliriz. Aceleci olmadan hareket ederek, ortak imkanları değerlendirebiliriz. Aynı zamanda gizli kalan şeyler, derine inebileceğimiz, araştırma yapabileceğimiz konularla karşılaşabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.