SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Haftalık Yorum

4 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay haftaya damgasını vuruyor.

|

4 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek dolunay haftaya damgasını vuruyor. Dolunaylar sonuç ve değerlendirme zamanlarıdır. Aslan burcunda yan yana gelen Ay ve Jüpiter kendimize güven duyduğumuz konularda bizi daha güçlü ve sağlam kılmakta. Bu dönemde bakış açımızı iyimserleştirdiğimiz sürece ileriye gidebiliriz. Aynı zamanda daha yüksek beklentiler içerisindeyiz. İlişkilerimizi abartıya gitmeden iyi değerlendirmeye bakalım. Yabancılarla ilgili konularda, eğitim ve aynı zamanda yönetime ait konular içerisinde çok şey yapabiliriz. Haberleşme ve marifet gezegeni Merkür’ün halen geri gidiyor olması düzeltme aşamasında olduğumuz çok şey olduğunu gösteriyor. 1 Şubat’ta aşkta ve ilişkilerde daha fedakar, coşkulu ama hassas eğilimler var. İlişkilerimizi pek sorgulamayabiliriz. 3 Şubat yeni ve yaratıcı fikirleri uygulamaya sokmak için son derece şanslı bir gün. 5 Şubat’ta ise düşüncelerimizi daha gerçekçi ve mantıklı şekilde ortaya koyabileceğiz. Son derece renkli bir haftadayız.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

1 Şubat Pazar

Öğle saatlerinde bizi harekete geçiren pek çok şey var. Duygusal nedenlerle daha tepkisel olabiliriz.

2 Şubat Pazartesi

Bakış açımızı biraz daha genişletmeli ve uyumsuz gibi görünen şeyleri bir araya getirebilmeliyiz.

3 Şubat Salı

Bugün yeni ve güçlü fikirlere çok açığız. Düşüncelerimizde iyimserlik artıyor.

4 Şubat Çarşamba

Dolunayla birlikte yaratıcı konularda son derece başarılı olabiliriz. Ancak aşırılıklardan uzak duralım.

5 Şubat Perşembe

Daha pratik, etkin ve çalışkan olmak durumundayız. Koşullar çok değişken olabileceği için dikkatimizi toplamakta zorlanabiliriz.

6 Şubat Cuma

Özellikle sabah saatlerinde biraz gevşeme ve zevk arayışı var. Sanatsal konularda daha yaratıcı olabiliriz.

7 Şubat Cumartesi

Bugün biraz sabırlı olmak ve endişelerden uzak durmak gerek. Akışta kalmaya bakalım.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.