SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Haftalık Yorum

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay, özellikle iş ve sorumluluklarla ilgili hedeflerimize son derece geliştirici, dinamik olanaklar getiriyor.

|

Bu hafta Oğlak burcunda gerçekleşen yeniay, özellikle iş ve sorumluluklarla ilgili hedeflerimize son derece geliştirici, dinamik olanaklar getiriyor. Eğer gerekli değişiklikleri yapar ve değişim yönünde kendimizi hazırlarsak, ani durumlardan yararlanabiliriz. Yabancılarla ilgili konularda, araştırma ve hizmet alanlarında daha yaratıcı olabileceğimiz günlerdeyiz. Ancak bir yandan da otorite figürleri ile ilişkilerimizde, güçlü kişilerle görüşmelerde daha sakin ve dengeli kalmaya bakalım. İçimizdeki yenilik isteğini yıkıcı değil, harekete geçirici yönde kullanalım. 13-14 Ocak günleri yaratıcı çalışmalar, hayal gücümüzden yararlanabileceğimiz fırsatlar getirmekte. Bugünlerde yeteneklerimize duyduğumuz güven neticesinde şanslı sonuçlarla karşılaşabiliriz. Aşkta ve genel olarak ilişkilerimizde ise daha özgür ve deneyimci olabileceğimiz günlerdeyiz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim ?

10 Ocak Pazar

Yeniay sorumluluklarımıza daha fazla sahip çıkabileceğimiz yeniliklere işaret ediyor.

11 Ocak Pazartesi

Aşırı inatlaşmadan hareket etmek gerek. Sabit fikirlerle hareket edebiliriz.

12 Ocak Salı

Bugün uzun vadede sağlam olmasını istediğimiz konularda yeni adımlar atabiliriz.

13 Ocak Çarşamba

Hayal gücümüzü daha çok kullanabileceğimiz fırsatlar ve istekler var.

14 Ocak Perşembe

Kendimizi kurban etmeden, daha akılcı bir tutumla düşünmeye bakalım.

15 Ocak Cuma

Hareket ve heyecan ağır basıyor. Ancak düşünmeden plansız risklere girmemeliyiz.

16 Ocak Cumartesi

Gün boyunca canlı ama huzursuz enerjiler var. Hızla hareket etmek durumunda kalabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.