SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Havalimanı çalışanlarına test yasağı

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bulunan ve gümrüksüz satış mağazası olarak bilinen “Free Shop”larda, havalimanı çalışanlarının özellikle kozmetik test ürünlerini kullanmaları yasaklandı.

|

Havalimanlarının genellikle gidiş katlarında bulunan Free Shop’lar gümrüksüz olmalarından dolayı fiyat bakımından oldukça ilgi çekiyor. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar geliş ve gidiş katında da bulunan, genellikle alkol, kozmetik ve tütün ürünlerinin satıldığı bu mağazalardaki test ürünlerini artık havalimanı personeli deneyemeyecek.

‘Aşırı tüketim var’
Raflara test ürünü yetiştiremez olduklarını, o nedenle böyle bir yönteme başvurduklarını kaydeden yetkililer, “Test ürünlerinin bazı personel tarafından aşırı tüketilmesinin önüne geçmek için bu tip bir uygulama yapmak zorunda kaldık. Üzgünüz ama başka çaremiz yoktu” açıklamasını yaptı.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.