SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hedefe odaklıyız

Haftanın ilk gününde Akrep burcunda ilerleyen Ay hedeflere güçlü bir şekilde odaklanabileceğimizi anlatıyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Haftanın ilk gününde Akrep burcunda ilerleyen Ay hedeflere güçlü bir şekilde odaklanabileceğimizi anlatıyor. Bizi duygusal açıdan ilgilendiren konularda son derece kararlı davranabiliriz. Böyle bir durum kimi zaman güç savaşına da neden olabileceği için, ilişkilerde esnek olmaya dikkat edelim. Bugün öğle saatlerinde düşüncelerimizde canlandırdığımız şeyleri daha somut hale getirebiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün aynı zamanda finansal konular ve ortaklı girişimler de dikkat çekebilir. Enerjimizi ortak bir çıkar çevresinde daha iyi örgütleyebileceğiz. Yine bugün sezgilerimiz ve gizli kalan şeyler de öne çıkıyor. Kapalı kalan şeylere daha fazla zaman ayırabiliriz. Olumsuz duygulardan ve kıskançlıktan uzak kalmaya bakalım. Zorla güzellik olmaz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.