SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Her mevsimi ayrı güzel

MARMARA ve Karadeniz ile Sapanca Gölü’ne kıyısı bulunan Kocaeli, yayla, vadi ve kanyonlarıyla doğa yürüyüşü, kamp yapmak isteyenlere dört mevsim alternatifler sunuyor.

|

İlin İstanbul’a bir saatlik mesafede bulunması nedeniyle günübirlik doğa yürüyüşü yapmak isteyenlerin vazgeçilmez mekânı olduğunu belirten Kocaeli Doğa Sporları Kulübü Başkanı Hakan Tanta, “Kocaeli’nde belediyenin kayıt altına aldığı 46 yürüyüş parkurunun dışında çoğunluğu Samanlı dağlarında bulunan onlarca parkur keşfedilmeyi bekliyor” dedi.

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.