SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Heyecanlı ve riskli işler

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yay burcunda Mars’la birleşen Ay, bazı gerginliklere, acele karar vermenin zorluklarına işaret ediyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün Yay burcunda Mars’la birleşen Ay, bazı gerginliklere, acele karar vermenin zorluklarına işaret ediyor. Hızlı davranabiliriz ancak biraz daha düşünmekte fayda var. Tutkulu olduğumuz konularda abartılı davranabilir, fazla risk alabiliriz. Bu işaretler özellikle sabah saatlerinde biraz daha önlemci olmayı gerektiriyor.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün yolculuklarda, ziyaretlerde daha sakin ve tedbirli olmak faydalı olabilir. Ev ve ailevi konularda da sakin kalmak gerek. Hafta sonu yaklaşırken daha hevesli ve heyecanlıyız. Bu enerjimizi yapıcı yönde kullanmaya çalışalım. Akşam saatlerinde dikkatsizlikler başımızı ağrıtabilir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.