SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hint kınası modelleri

Hint kınası modelleri son dönemlerde özellikle gelinler kına gecelerinde oldukça popüler. Şık görünümü geleneksel havası Hint kınası modelleri için cezbedici bir etki yaratıyor. İşte sizin de çok beğeneceğiniz Hint kınası modelleri…

|

Şimdilerde kına gecesi olan gelinin özel isteği ile kendisine ve nedimelerine yaptırdığı Hint kınası modelleri birbirinden güzel olup herkesin ilgisini çekiyor. Sadece kına gecelerinde de değil.

Günlük kullanımlarda da tarz ve estetik duran Hint kınası modelleri genç kızların ilgisini çekiyor. Üzerine çizilen resimlerden rengine kadar tüm özellikleriyle Hint kınası modelleri bohem bir hava katarak tarzını yakalamayı çalışanların tercih listesinde yerini alıyor.

Ellerin içine yapılabileceği gib dışına da yapılabilir. Her iki türlü de değişik havalar katabiliyor.

Aynı zamanda renk değişikliği isteyenler içinde beyaz yaldız ve gümüş de seçenekler arasında ve oldukça ilgi görüyor.

İşte düğününden önce eline Hint kınası ile geneksel desenler çizdiren bir elin.

Sadece elinize veya parmaklarınıza yapabileceğiniz gibi bütün kolunuza da işletebilirsiniz.

Tabi ki eller ve kollarla sınırlı kalmayan Hint kınası ayaklara ve bileklere de işlenebiliyor.

En güzel renkli dövme modelleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.