SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hızlı, oynak bir gündeyiz

Bugün ne yapılabilir ? Yeniayın ardından Merkür’le birleşen Ay, gün boyunca iletişim ve eğitim konularına vurgu getiriyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Yeniayın ardından Merkür’le birleşen Ay, gün boyunca iletişim ve eğitim konularına vurgu getiriyor. Bugün pek çok haber ve çevresel değişiklikle karşılaşabiliriz. Konuşmalarda, yazışmalarda yenilik havası var. İlerleme isteği içindeyiz. Özellikle sabah saatlerinde hızlı karar vermek zor olmayacak.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün aynı zamanda uluslararası konular da dikkat çekebilir. Yabancılarla ilgili işler öne çıkıyor. Düşüncelerimizde hızlı değişiklikler yapabiliriz. İlişkilerimizi geliştirmek ve yeniden yön vermek için de çok şey yapabiliriz. Saat 15:13-16:01 arasında yeni şeyler öğrenmek ve keşfetmek için uygun koşullar bulabiliriz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.