SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Hurma Yoğurt Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır? Hurma Yoğurt Diyeti Tarifi Listesi

Hurma yoğurt diyeti, kısa süre içerisinde kilo vermek isteyen kişilerin uygulayabileceği bir diyet türüdür. Bu diyet içerisinde yirmi bir adet hurma tüketerek, kişiler kısa süre içerisinde kilo verebilirler. Bu diyet ortalama yedi gün boyunca yapılmaktadır. Hurma yoğurt diyeti kişilerin sindirim sistemine büyük bir fayda sağlamaktadır. Sizler için hurma diyeti nedir, nasıl yapılır hakkında detaylı bir şekilde derledik.

|

Hurma diyeti kişilere beş gün içerisinde yedi kilo verdirmektedir.

 Hurma Yoğurt Diyeti Nedir?

 Hurma yoğurt diyeti kişilere bir hafta içerisinde ortalama beş kilo verdirmektedir. Kişiler gün boyunca yirmi bir hurma yiyerek, rahat bir şekilde kilo verebilirler. Hurma diyeti son dönemlerde en çok tercih edilen, diyet türlerinden biridir. Hurma yoğurt diyeti içerisinde herhangi bir şekilde su bulunmamaktadır.

 Kişiler bu diyet sırasında bol oranda su tüketebilirler. Bu diyet özellikle hazımsızlık problemi yaşayan kişiler için son derece faydalıdır. Ayrıca kişiler diyeti on beş gün boyunca da uygulayabilirler. Hurma içerisinde yüksek oranda lif bulunmaktadır. Bu sayede kişiler uzun süre boyunca tokluk hissi yaşamaktadır.

 Hurmanın kalorisi en fazla 42 kaloridir. Kişiler bu diyet içerisinde ortalama günde 900 kalori almaktadır. Özellikle göbek bölgesini eritmek isteyen kişiler, bu diyet sırasında kolayca kilo verebilirler.

 Hurma Yoğurt Diyeti Nasıl Yapılır?

 Hurma diyeti içerisinde yoğurt ve yeşil çay tüketmeleri gerekmektedir. Ayrıca bu diyet içerisinde kişilerin bol miktarda su tüketmesi gerekmektedir. Bu diyetin en az yedi gün ara verilmeden uygulanması gerekmektedir. Diyet sonunda kişiler en az beş kilo vermektedir. Ayrıca bu diyet sırasında kişiler günde en az kırk dakika yürümesi gerekmektedir.

 Hurma Yoğurt Diyeti Tarifi Listesi

 Hurma yoğurt diyeti, göbek eriten bir diyet türüdür. Bu diyet içerisinde kişiler günde yirmi bir hurma ve yoğurt tüketmesi gerekmektedir. Kişiler diyet boyunca bol bol su içmelidir. Hurma diyetinden önce kişilerin bir gece önceden suya hurmaları bırakması gerekmektedir. Hurmaların hepsini ikiye ayırarak kişilerin su içerisinde bekletilmesi gerekmektedir. Su içerisinde hurmanın beklemesi kişilerin bağırsaklarının yumuşamasına yardımcı olmaktadır. Hurma diyeti listesi ise şu şekildedir:

Kişilerin sabah kahvaltısı içerisinde bir kase yoğurt ve yedi adet hurma tüketmesi gerekmektedir.

Kişilerin öğle yemeğinde bir kase yoğurt ve yedi adet hurma tüketmesi gerekmektedir.

Akşam yemeğinde ise kişilerin bir kase yoğurt ve yedi adet hurma tüketmeleri gerekmektedir.

Diyeti yapmadan önce kişilerin mutlaka uzman bir doktor tarafından görüş alması gerekmektedir. Yeni doğum yapan, emziren, kronik rahatsızlığı bulunan veya sürekli ilaç alan kişiler bu diyeti uygulaması doğru değildir.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.