SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İkilemleri aşmak gerekiyor

Bugün ne yapılabilir ? Günün ilk yarısında İkizler burcunda boşlukta kalan Ay 14:50’ye kadar daha kararsız dengeler getiriyor.

|

Bugün ne yapılabilir ? Günün ilk yarısında İkizler burcunda boşlukta kalan Ay 14:50’ye kadar daha kararsız dengeler getiriyor. Sabah saatlerinde yeni bir şeye adım atmak pek kolay olmayabilir. Aynı zamanda bitirilmesi ve değiştirilmesi gereken durumlar içindeyiz. Öğle saatlerinde yolculuk ve ziyaretler bazı zorluklar taşıyabilir. Öğle sonrasında bizi kişisel açıdan hassas kılan konulara zaman ayırabiliriz.

Nelerden kaçınmalı ? Bugün düşüncelerimizi pozitif yönde tutmaya çalışalım. Özellikle sabah saatlerinde kararsızlıklar, öğleden sonra da bazı endişeli koşullar içinde olabiliriz. Öğle sonrasında ailevi işler, içerisinde duygusal paylaşım olan, hassasiyet içeren konulara daha fazla zaman ayırabiliriz. Bugün düşüncelerimizi yönetebildiğimiz ölçüde rahat edeceğiz.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.