SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

İlerleme var

Bugün ne yapılabilir ? Bugün özellikle günün ilk yarısında daha destekleyici koşullar ve ilerlemeler içindeyiz.

|

Bugün ne yapılabilir ? Bugün özellikle günün ilk yarısında daha destekleyici koşullar ve ilerlemeler içindeyiz. Hayatın güzel yanlarına yönelmek için imkanlar var hatta zevklerde, keyiflerde abartılı da davranabiliriz. Saat 19:12’ye kadar İkizler burcunda kalan Ay güne hareketlilik, sosyallik ve canlılık getirmekte. Arkadaşlıklar, toplantılar için uygun koşullar var.

Nelerden kaçınmalı ? Öğle saatlerinde güçlü kişilerden, otoritelerden destek almak mümkün. Eğlenceli uğraşlar, yolculuklar, uzaklarla ilgili işler daha olumlu sonuçlar getirebilir. Akşam saatlerinde ise duygusal alanda daha hassas ve endişeli olabiliriz. Bu saatlerde sevdiklerimizle ilgili konularda düşünceliyiz. Ancak gereksip şüphelerle de kendimizi yıpratmamalıyız.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.